Headlines News :
Home » » Biodata Artis : Profil Afgan Syah Reza (Bahasa Sunda)

Biodata Artis : Profil Afgan Syah Reza (Bahasa Sunda)

Written By Martono Ade Gunawan on Jumat, 12 April 2013 | 22.26








Biodata Artis : Propil Afgan Syah Reza (basa Sunda)


Nami Lengkep : Afgan Syah Reza

Leuwih Dikenal : Afgan

Tanggal Lahir : 27 Mei 1989

Bentang : Gemini

Hobi : Renang, Fitness

Daharan Paporit : Mie Instan, Masakan italia, Sambal

Pagawean : Panyanyi, Aktor

Nami Bapa : Loyd Yahya

Nami Ibu : Lola Purnama


Sakilas inpo Afgan Syah Reza

Selebriti nu leuwih dikenal nami Afgan iyeu teh salah siji panyanyi top di Indonesia nu keturunan Minangkabau. Afgan Syah Reza lahir di na tanggal 27 Mei 1989 di Jakarta. Afgan teh anak ka dua ti pasangan Loyd Yahya sareng Lola Purnama. Afgan leuwih dikenal jadi sosok  panyanyi sareng ngarilis debut album kahiji nu judulna Confession No.1 di na awal taun 2008.

Album kahiji Afgan Syah Reza kental pisan lagu-lagu Pop, Soul, R&B, sareng Jazz oge ngandeulkeun lagu ‘Terima Kasih Cinta’, ‘Klise’, ‘Sadis’, sareng ‘Tanpa Batas Waktu’. Di na taun 2010 Afgan ngarilis album ka duana nu judulna ‘The One’. Taun 2010 mangrupakeun taun nu istimewa kanggo Afgan, asalna album sareng pilem Afgan teh rilis di na waktu nu babareungan, mangka  eta album ka duana dibere judul ‘The One’. Di album eta Afgan nyanyikeun 12 lagu plus 1 bonus track ‘PadaMu Ku bersujud’. Single ka hiji Afgan nyaeta Cinta 2 Hati, nu sakaligus oge jadi Soundtrack pilem perdana Afgannyaeta ‘Cinta 2 Hati’.


Sumber Bahasa Indonesia : Source Link

Share this post :

Poskan Komentar

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. M.A.G - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger